OM MIG!

Lidt baggrund...

Jeg er uddannet Tegner/Grafiker fra Skolen For Brugskunst og har 18 års erfaring med at arbejde med design og grafik til internettet, iPhone/iPad apps og tryksager og bruger det meste af min fritid på mine egne apps, websites og internetprojekter.

Jeg trives fortræffeligt i selskab med Photoshop, Flash, Illustrator, Dreamweaver, html og css. Jeg har det også fint i Final Cut Pro, Logic Pro, Painter og Indesign. Jeg har også snuset lidt til PHP og JavaScript!

Jeg arbejder lige godt med idé, design/layout og implementering. Og jeg arbejder lige godt for små kunder som Rope Access, Siluett-Katten (eller mig selv) som store kunder som fx Kellogg's, Colgate, BT eller Nestlé.

Jeg er ugift, mor til en kat, en iMac, et Korg keyboard, et Sony A6000 og alverdens andre Apple-produkter. Jeg holder mig i form, men kan sagtens fristes af jordbærkager og pistachenødder.

Jeg er ligeså struktureret og systematisk, som jeg er kreativ og opfindsom. Jeg er både halvgammel og barnlig - begge dele på den fede måde, selvfølgelig!

Foto af Martine Carlsen, freelance webdesigner og grafisk designer

Kontakt info

Martine Carlsen
Nivåvænge 34
2990 Nivå
28 59 17 39
carlsen[at]martinecarlsen.dk

Foto af Mickey Mouse telefon